В края на септемрви стана ясно, че Венсан Касел окончателно е приключил

...
В края на септемрви стана ясно, че Венсан Касел окончателно е приключил
Коментари Харесай

Новата по-млада половинка на Венсан Касел - по-секси и от Тина Кунаки

В края на септемрви стана ясно, че Венсан Касел окончателно е завършил с втората си брачна половинка Тина Кунаки и към този момент е в прегръдките на друга дама.
 Нара Баптиста - дамата, с която Венсан Касел размени Тина Кунаки
Жената, с която Венсан Касел размени Тина Кунаки

Това ли е новата половинка на артиста

Това е 27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел. В поддръжка на изказванията за хипотетичния им флирт, дойдоха поредност от сторита, разменени сред двамата в Instagram и някои папарашки фотоси и видеоклипове, на които бяха засечени дружно.

За момента няма публично удостоверение от директно забърканите, само че в обществените мрежи двамата наподобяват доста близки. Касел и красивата бразилка участваха дружно в събитие в Рио де Жанейро, а неотдавна баха снимани от папараци, до момента в който влюбено се разхождат в Рим.

Не може да се отхвърли, че новата половинка до френския артист е ужасно секси. Нара Баптиста работи като модел и взе участие в изданието на Мис Вселена Австралия през 2020 година Тя има бразилски и австралийски генезис, което ясно се вижда от физическите й характерности, като тъмните й дълбоки очи или дългата й гарванова коса.

В Instagram профила ѝ постоянно можем да забележим фрагменти, които демонстрират какъв брой удивително наподобява, изключително когато е по бански. Естествено, няма по какъв начин да не видим физическата аналогия сред Нара Баптиста и Тина Кунаки - някогашната брачна половинка на Касел и връстничка на новата жена в живота на артиста.

Венсан и Тина се ожениха през август 2018 година, само че връзката им завърши ненадейно след " миг на дълбока рецесия ", както Daily Mail заяви през април. Двамата имат щерка на име Амазони. Причините за раздялата им за момента остават незнайни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР